soper
soper

 

soper

 

De toekomst begint nu!

Roestvast stalen plooibare gegolfde buizen voor gas worden reeds 30 jaar lang gebruikt om gasleidingen voor aardgas, propaan & butaan gemakkelijk, snel en veilig te installeren. Oorspronkelijk werd PLT ontwikkeld voor gasleidingen in gebieden met een hoog risico op aardbevingen. BOAGAZ brengt nu deze -uitvoerig geteste- leidingen naar Europa, gebruik deze opportuniteit en volg de ontwikkelingen van in het begin!

Wat is BOAGAZ?

- Een flexibel leidingsysteem voor gas gemaakt uit RVS 316L gegolfde buizen, handmatig plooibaar, met de hoogste mechanische sterkte dankzij de 3-malige thermische behandeling en een 100% lekdichtheid gegarandeerd dmv een helium test na de productie.

- Een systeemoplossing met het meest complete programma aansluitingen en messing koppelingen.

- Maximaal veilig door gebruik van een unieke technologie met dubbele dichting

- Kan zowel zichtbaar als ingewerkt geïnstalleerd worden

- Ideaal voor schachten, kanalen en nauwe ruimtes.

De revolutie in gasinstallaties!

Verhoog uw productiviteit en verdienste met BOAGAZ. Dankzij de efficiënte installatiemethode, kan u per dag heel wat meters gasleiding meer installeren. Dankzij het sterk beperkt gebruik van koppelingen en gebruikmakend van de gratis sizing-tool, komt u tot een snelle, eenvoudige en vooral veilige installatie van de PLT-leiding.

Door de gepatenteerde technologie met dubbele dichting, en door het beperkte aantal koppelingen per installatie, vermindert het risico op lekkage en wint  als ook de benodigde tijd voor de dichtheidstesten.
Het BOAGAZ-systeem voldoet aan de Europese standaard EN15266 en is KVBG gecertificeerd.

Andere Europese certificeringen zijn oa DVGW, ATG, BSI en ÖVGW.

 

 

 

Wingepark 9 - B-3110 Rotselaar - Tel +32 (0) 16 44 64 74 - Fax +32 (0) 16 44 99 15 – mail@soper.be

 

Wingepark 9 - B-3110 Rotselaar - Tel +32 (0) 16 44 64 74 - Fax +32 (0) 16 44 99 15 – mail@soper.be

> Privacy

> Cookie-statement

soper